Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим на Кръгла маса, посветена на мястото на централизираното топлоснабдяване и охлаждане в контекста на енергийните политики на Европейския Съюз и Република България. Форумът - дискусия се организира съвместно от Асоциацията на топлофикационните дружества в България и Националния съвет на България в Световния енергиен съвет. Кръглата маса ще се проведе на 28 май 2015 г. в хотел „Радисън Блу Гранд Хотел“ (гр. София, пл. „Народно събрание № 4”), от 9.00 до 12.30 ч.

Темите, които ще бъдат обсъждани по време на кръглата маса, можете да намерите в приложената Програма на събитието. На кръглата маса каним депутати от Четиридесет и третото Народно събрание на Република България като представители на Комисията по енергетика, като представители на Временната анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31.01.2015 г., представители на
Министерство на енергетиката, представители на Агенция за устойчиво енергийно развитие, представители на университети, институти и експерти, компаниите от топлофикационния сектор в страната и др., които имат отношение към политиките и регулирането в този сектор.

След приключване работата на Кръглата маса ще се проведе прес-брифинг. Представители на медиите няма да вземат участие по време на форума.

За нас ще бъде изключителна чест, ако приемете поканата ни за участие в този форум. Присъствието Ви ще бъде важен знак, че актуалните енергийни проблеми трябва да се обсъждат в дух на сътрудничество и с ясна дългосрочна визия за бъдещето.

За повече информация относно форума можете да се свържете с Ваня Бояджиева на vania@icona-bg.com и на тел. 0889 17 82 83.

Моля да направите Вашата регистрация най-късно до 25 май 2015 г.

За да потвърдим значимостта на дискутираните проблеми, би било от съществено значение да бъде представена Вашата позиция и визията на представляваните от Вас организация. Надяваме се, че ще приемете нашата покана.

С уважение,

Илия Николаев
Председател на АТДБ

Ангел Минев
Председател на НКБСЕС

 

Програма на Кръглата маса